Przyuczenie do wykonywania niżej wymienionych obowiązków:- nadzór nad obiektami branży spożywczej oraz materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, kontrole obiektów w terenie, pobieranie próbek żywności do badań laboratoryjnych, opracowywanie dokumentacji pokontrolnej,- prowadzenie postępowania administracyjno-egzekucyjnego wszczętego w nadzorowanych obiektach, opiniowanie obiektów sektora spożywczego, opracowywanie dokumentacji dotyczącej zatruć pokarmowych,- prowadzenie i aktualizowanie ogólnego rejestru obiektów, protokołów poboru próbek, rejestru próbek pobranych, zbadanych, sporządzanie orzeczeń i opracowań dot. jakości zdrowotnej pobranych próbek. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30-15:05.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Wymagania inne:wykształcenie wyższe (absolwent biotechnologii żywności, towaroznawstwa, technologii żywności). Absolwent, dla którego zatrudnienie w Inspekcji Sanitarnej jest pierwszym zatrudnieniem po ukończeniu studiów. Znajomość obsługi pakietu MS Office 365 (Excel, Word). Wysoka kultura osobista, umiejętność pracy w zespole, odporność na stres.
Miejsce pracy:Gdańsk
Rodzaj umowy:Umowa o pracę w zastępstwie
Wynagrodzenie brutto:od 5 875 PLN
Opis wynagrodzenia:pracodawca oferuje: dodatkowe wynagrodzenie roczne, dofinansowanie do wypoczynku, świadczenia socjalne.