Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Pracownik restauracji
Miejsce pracy: Sopot
Numer: StPr/21/0193
obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcyutrzymywanie czystości i porządku w toaletach i na sali restauracyjnej;
Wymagania konieczne:Wykształcenie: podstawowe, brak
Wymagania inne:[Inne] : rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy pod wskazanym adresem;dojazd do siedziby firmy we własnym zakresie[Godzina zakończenia pracy] : 06:00
Miejsce pracy:Sopot
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 2 800 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni