-przygotowywanie posiłków według ustalonych norm i receptur zgodnie z ustalonym jadłospisem i normami żywienia;-dbanie o najwyższą, jakość, smak i estetykę przygotowywanych posiłków; Mogą aplikować osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.-porcjowanie i wydawanie posiłków;-racjonalne wykorzystywanie produktów oraz minimalizowanie strat; -utrzymywanie należytej i higienicznej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; pomieszczeń pomocniczych;-współpraca z szefem kuchni i intendentem;-przestrzeganie zasad segregacji odpadów; -przestrzeganie przepisów HACCP, GHP, GMP;-wykonywanie innych czynności wg bieżących potrzeb placówki określonych przez Pracodawcę;-znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawa i instrukcji w zakresie wynikającym z realizowania obowiązków.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: dobra organizacja czasu pracy
Uprawnienia: doświadczenie w pracy w zespole
Uprawnienia: Dyspozycyjność
Wymagania inne:[Inne] : Wymagania dodatkowe•orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych;•mile widziane kierunkowe kursy, szkolenia.
Miejsce pracy:Reda
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 4 967 PLN