1. Wykonywanie badań prowadzonych w Laboratorium Badania Żywności i Żywienia, Pracowni Badań Mikrobiologicznych 2. Analiza, raportowanie, przegląd wyników badań,3. Autoryzowanie sprawozdań z badań,4. Opracowywanie dokumentów metodycznych oraz dokumentów systemu zarządzania,5. Walidacja/weryfikacja, opracowywanie i modyfikacja metod badawczych,6. Udział w działaniach dotyczących potwierdzania ważności wyników w tym uczestnictwo w badaniach biegłości,7. Przygotowywanie zamówień na odczynniki, szkło i sprzęt laboratoryjny,8. Wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonych realizowanych w zakresie zadań realizowanych przez Laboratorium Badania Żywności i Żywienia.Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30-15:05.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), techniczne
Wymagania inne:wymagania konieczne, związane ze stanowiskiem: wykształcenie wyższe: biologia, biotechnologia, mikrobiologia lub pokrewne. Wymagania dodatkowe: 1) umiejętność obsługi sprzętu laboratoryjnego, 2) Znajomość technik laboratoryjnych stosowanych w badaniach mikrobiologicznych, 3) Znajomość zasad pracy w akredytowanym laboratorium badawczym spełniającym wymagadania normy PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02, 4) Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, 5) bardzo dobra organizacja pracy własnej i chęć rozwoju zawodowego.
Miejsce pracy:Gdańsk
Rodzaj umowy:Umowa o pracę w zastępstwie
Wynagrodzenie brutto:od 7 961 PLN
Opis wynagrodzenia:wynagrodzenie od 7 961 zł + premia regulaminowa +dodatek stażowy, pracodawca oferuje: wczasy pod gruszą, karta multisport.