Zarządzanie codziennym funkcjonowaniem restauracji. Koordynacja pracy i rozdzielanie obowiązków. Motywowanie do osiągania jak najlepszych wyników. Współpraca z szefem kuchni i zespołem kuchni. Dbałość o dobry wizerunek i dobrą atmosferę. Nadzór nad estetyką lokalu. Zarządzanie kosztami i wynikami sprzedaży. Współtworzenie i realizacja budżetów sprzedażowych oraz kosztowych. Skuteczne wdrażanie działań zapewniających realizację budżetów. Nadzorowanie stanów magazynowych i jakości produktów. Składanie zamówień. Obsługa kelnerska. Prowadzenie analiz sprzedaży i raportowanie wyników. Kontrola standardów i świadczonych usług. Układanie grafików pracy. Odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie zespołu: rekrutacja, szkolenie i motywowanie pracowników. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8-23 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).
Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Wymagania inne:umiejętność zarządzania zespołem, doskonała organizacja pracy własnej i zespołu, praktyczna znajomość procesów związanych z codziennym funkcjonowaniem restauracji, znajomość systemu POS, znajomość języka angielskiego, orientacja na klienta i umiejętność budowania relacji z gośćmi, odpowiedzialność i samodzielność w działaniu połączona z entuzjazmem w pracy.
Miejsce pracy:Gdańsk
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 6 000 do 8 000 PLN
Opis wynagrodzenia:pracodawca oferuje: zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie/ b2b, system premiowy, % z utargu, rabaty pracownicze, elastyczny grafik oraz podział czasu pracy na pracę administracyjną i na pracę na sali z zespołem.