Przygotowywanie potraw wg ustalonych receptur, nadzór nad jakością zamówionej żywności, pilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań, dbanie o odpowiednie: czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni wg ustalonego harmonogramu sprzątania, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Praca zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie zawodowe, brak
Uprawnienia: Książeczka Sanepidowska
Wymagania inne:sumienność, zaangażowanie, dyspozycyjność, uczciwość, dobra organizacja pracy własnej, zdolność do pracy pod presją czasu. Wysoka kultura osobista, mile widziane doświadczenie w obsłudze imprez (m.in. wesela, stypy, urodziny, komunie).
Miejsce pracy:Gdańsk
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 2 800 PLN