-obsługa gości w restauracji hotelowej, dbanie o czystość i odpowiednie nakrycie stołu (np. ułożenie sztućców),-witanie gości i wskazywanie im właściwego stolika,-podawanie menu oraz udzielanie informacji na temat oferty lokalu gastronomicznego,-przyjmowanie zamówień od klientów,-przynoszenie gościom zamówionych przez nich dań i napojów,-zabieranie zbędnych naczyń ze stołu,-przekazywanie klientom rachunku, a także przyjmowanie zapłaty.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: podstawowe
Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia: bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność oraz duża elastyczność;
Uprawnienia: doświadczenie w obsłudze klienta
Wymagania inne:Wymagane doświadczenie zawodowe minimum 3 mce.
Miejsce pracy:Gdynia
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 31,00 PLN